Sprawozdanie finansowe organizacji pozarządowej za 2015 rok

• Data: 14/04/2016r
  • Finanse i rachunkowość
eBookSprawozdanie finansowe organizacji pozarządowej za 2015 rok

Przy sporządzaniu sprawozdania finansowego organizacja pozarządowa stosuje wyceny aktywów i pasywów oraz ustalania wyniku finansowego określone w ustawie o rachunkowości. Zakres elementów w sprawozdaniu zależy od tego, czy jest ono sporządzane na zasadach ogólnych, czy według zasad dla jednostek mikro. Z tej publikacji dowiesz się, jak sporządzić sprawozdanie finansowe organizacji pozarządowej. Uzyskasz sprawdzoną przez naszych ekspertów wiedzę, którą z łatwością zastosujesz w praktyce.

• Pobrano: 42307 razy

Opis

Skorzystaj z profesjonalnej wiedzy, dzięki której zyskasz pewność w swojej pracy i zaoszczędzisz czas

Publikacja zawiera gotowe wzory i fachowe wskazówki!

Z tego eBooka dowiesz się m.in.:

– jakie organizacja pozarządowa nieprowadząca działalności gospodarczej ma możliwości sporządzenia sprawozdania za 2015 rok,

– który wzór sprawozdania należy wybrać oraz

– jak je sporządzić.

Wykorzystaj wyjątkową szansę i pobierz eBook „Sprawozdanie finansowe organizacji pozarządowej za 2015 rok”, by zdobyć praktyczną wiedzę, dzięki której nikt nie zakwestionuje Twoich kompetencji!

Data wydania: 09-02-2016

Liczba stron: 85